Even voorstellen

Samen met alle medewerkers (met en zonder arbeidsbeperking) vormen wij lunchcafé ‘Gewoon bij Sjuul’. Door ons lunchcafé laagdrempelig en kleinschalig te houden willen wij mensen met elkaar verbinden. Door middel van ons lunchcafé dragen wij ons steentje bij aan de integratie/participatie van mensen met een (arbeids) beperking binnen de maatschappij.

Over ‘Gewoon bij Sjuul’

‘Gewoon bij Sjuul’ is een lunchcafé waar iedereen welkom is en waar van maandag t/m zaterdag samengewerkt wordt met medewerkers met een (arbeids)beperking. Wij willen graag dat gasten zich welkom voelen en terugkomen voor het lekkere, eerlijke eten en de gezellige, ongedwongen sfeer. Voor onze gerechten maken wij gebruik van (h)eerlijke producten van de Brabantse Wal. U kunt bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch en een gezellige high-tea. Ook bieden wij de mogelijkheid tot gebruik van ons pand voor besloten activiteiten aan (voor minimaal 25 p.), zoals b.v. een vergadering of een (verjaardags)feestje.

Krabbel Gewoon bij Sjuul

Medewerkers

onze sterren

Aiden

Aidan

Ik ben Aidan. Ik sta 4 dagen in de bediening, dus dat betekent dat ik drinken en eten rondbreng. Ik maak graag een praatje en soms ook een grapje.

Elise

Elise

Ik ben Elise. Ik werk op woensdag een halve dag in de keuken en op donderdag en vrijdag werk ik in de bediening. Ik breng koffie, thee en gebak naar de gasten.

Sharon

Sharon

Ik ben Sharon. Ik werk in de keuken en maak koekjes, salades en taart.

Sjuul

Sjuul

Ik ben Sjuul. Ik werk in de keuken, ik maak soep en lekkere tosti’s. op woensdag zet ik ook koffie en thee.

Mariska

Mariska

Ik ben Mariska. Ik werk in de keuken en serveer de gerechten uit, waar ik samen met mijn collega’s aan werk.

Krabbel Gewoon bij Sjuul